Ingyenes Zenekeresők

Keress zenéket az interneten pillanatok alatt, és töltsd le őket ingyenesen! Nálunk megteheted! Összeálítottuk neked a legjobb zenekeresők gyűjteményét! Jó zenehallgatást!

hírdetés

reklám

Ingyen mp3 letölések, ingyen zenék, zeneletöltés

Ingyenes zeneletöltés, mp3 letöltés, zenekeresés, music download free,

Friss topikok

reklám

FilesTube.com használata

2010.07.21. 10:07 | Widi | Szólj hozzá!

Címkék: mp3 download free ingyenes letoltes zeneletoltes filestub.com

A filestube.com lényegében egy az mp3Bear-hez hasonló keresőmotor, mely feltérképezi a fájlcserélő servereken lévő fájlokat, és mindenki által fellelhetővé teszi azok direct linkjét, azaz letöltési linkjét. Ilyen oldalak a megaupload, hotfile, data valamint a legelterjedtebb a Rapidshare.com, amiről később lesz még szó. Itt is vigyáznunk kell a gyanus állománynevekkel keresésnél, mert sok oldalon lehetnek vírusok, melyek felveszik névként az álltalunk beírt címszót, esetleg kiegésztik egy "best porn" vagy "good quality" szókapcsolattal

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr992165516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása