Ingyenes Zenekeresők

Keress zenéket az interneten pillanatok alatt, és töltsd le őket ingyenesen! Nálunk megteheted! Összeálítottuk neked a legjobb zenekeresők gyűjteményét! Jó zenehallgatást!

hírdetés

reklám

Ingyen mp3 letölések, ingyen zenék, zeneletöltés

Ingyenes zeneletöltés, mp3 letöltés, zenekeresés, music download free,

Friss topikok

reklám

Peer2Peer - azaz a Torrent használata

2010.07.21. 10:21 | Widi | Szólj hozzá!

Címkék: letöltés torrent ingyenes azureus fájlcsere leech peer utorrent peer2peer fájlmegoszát

Manapság a legvitatottab, és persze a legelterjedtebb letöltési módszer. Az ötlet maga azon alapul, hogy miért tároljunk egy adott adatot egy serveren, mikor valószínüleg sok másik ember gépén is megtalálható ugyanaz az állomány, így akár onnan is le tudjuk tölteni! Biztosnágosabb megoldás, mivel így nincs egy adott gép, ami tartalmazza a rengeteg szerzői jogvédelemmel ellátott tartalmat. Csak egy kisebb teljesítményű serverre van szükség, mely tájékoztatja a kliens programokat, hogy melyik fájltöredéket melyik másik gép tartalmazza a bojban. A rendszer fenntartásához fontos a fair play, azaz a letöltött adatmennyiséget illik mások számára elérhetővé tenni, hisz hozzánk is így jutott el!

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr662165540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása