Ingyenes Zenekeresők

Keress zenéket az interneten pillanatok alatt, és töltsd le őket ingyenesen! Nálunk megteheted! Összeálítottuk neked a legjobb zenekeresők gyűjteményét! Jó zenehallgatást!

hírdetés

reklám

Ingyen mp3 letölések, ingyen zenék, zeneletöltés

Ingyenes zeneletöltés, mp3 letöltés, zenekeresés, music download free,

Friss topikok

reklám

LimeWare használata, letöltése

2010.07.07. 14:47 | Widi | Szólj hozzá!

Címkék: mp3 zene download ingyen music letoltes dc ingyenzene zeneletoltes limewire zenekereses

Egy kedvelt letöltőprogram, melynek nagy előnye, hogy alapját képezik a DC(direct connection) a torrent, valamint a webhelyeken található adatok. Emiatt nagy hatékonysággal használhatjuk kedvenc zenéink gyors és ingyenes letöltésére. Még további előnye, hogy megtudhatjuk a letöltés meg kezdése előtt a fájl bitrátáját, kbps-ban amiből következtethetünk a fájl minőségére. A jó minőség számomra 224 kbps nél kezdődik, de szívem szerint csak a tömörítés nélkül, wav-ban illetve flac-ben hallgatnék zenét. Bár a fájlméret így megközelítőleg tízszeresére nő...

www.download.chip.eu/hu/LimeWire-Basic_68317.html

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr712136074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása